PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1993 | nr 202 | 5--11
Tytuł artykułu

Charakterystyka fizykochemiczna koncentratów białek serwatkowych pozyskiwanych w warunkach przemysłowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Przedmiotem artykułu jest prezentacja wyników badań szczegółowej charakterystyki fizykochemicznej koncentratów białek serwatkowych pozyskiwanych metodą termiczno-kwasowej koagulacji w pełnej skali technicznej, a także dokonanie próby określenia ich przydatności do celów spożywczych.
Rocznik
Numer
Strony
5--11
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000000446

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.