PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | nr 641 Gospodarka żywnościowa | 77--82
Tytuł artykułu

Sposoby oceny żywienia kuracjuszy na przykładzie Państwowego Przedsiębiorstwa Uzdrowisko "Szczawno-Jedlina"

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Abschatzungsverfahren der Kurgasteernahrung an Hand von Staatlichem Unternehmen Kurort Szczawno-Jedlina
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Autorzy, na przykładzie badań w uzdrowisku "Szczawno-Jedlina" ocenili w ujęciu jakościowym, ilościowym i kosztowym wyżywienie kuracjuszy.
Rocznik
Strony
77--82
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
  • Urban S., Szlachta K.: Ekonomika i organizacja obrotu towarowego żywnością i żywienia ludności. Warszawa - Wrocław PWN 1988.
  • Wieczorek-Chełmińska Z.: Zasady żywienia i dietetyka stosowana. Warszawa: PZWL 1987.
  • Zarządzenie nr 10175 Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia "Uzdrowiska Polskie" z dnia 15 kwietnia 1975 r.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000000521

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.