Warianty tytułu
Abschatzungsverfahren der Kurgasteernahrung an Hand von Staatlichem Unternehmen Kurort Szczawno-Jedlina
Języki publikacji
Abstrakty
Autorzy, na przykładzie badań w uzdrowisku "Szczawno-Jedlina" ocenili w ujęciu jakościowym, ilościowym i kosztowym wyżywienie kuracjuszy.
Słowa kluczowe
Rocznik
Strony
77--82
Opis fizyczny
Twórcy
autor
autor
Bibliografia
- Urban S., Szlachta K.: Ekonomika i organizacja obrotu towarowego żywnością i żywienia ludności. Warszawa - Wrocław PWN 1988.
- Wieczorek-Chełmińska Z.: Zasady żywienia i dietetyka stosowana. Warszawa: PZWL 1987.
- Zarządzenie nr 10175 Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia "Uzdrowiska Polskie" z dnia 15 kwietnia 1975 r.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000000521