PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1994 | nr 684 | 72
Tytuł artykułu

Uzyskiwanie i charakterystyka białka soku ziemniaka jako produktu do wzbogacania żywności

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Zadaniem badawczym autora pracy była próba przeprowadzenia głębszej charakterystyki białka soku ziemniaczanego, w celu uzyskania z niego koagulatu, a także próba użycia tego koagulatu jako dodatku do niektórych produktów spożywczych.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000001071

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.