Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Warianty tytułu
Factors Influencing Levels of Animal Products in Cameroon
Języki publikacji
Abstrakty
Przeanalizowano zmiany konsumpcji indywidualnej artykułów żywnościowych pochodzenia zwierzęcego w Kamerunie w latach 1960-1990.
This paper presents factors effecting the consumption levels of animal products in Cameroon. These levels showed an increase in the years 1960-1990. Meat, as well as fish and egg consumption, is relatively high in Cameroon compared to other African states. Among the most important factors influencing consumption levels are those of an economic nature: i.e, income, price and supply. Population and employment structure are among the non-economic factors. (original abstract)
Rocznik
Strony
67--71
Opis fizyczny
Twórcy
autor
Bibliografia
- World Demographic Estimates and Projection 1950-2025. New York: FAO, UN 1988.
- Spożycie i gospodarka żywnościowa. Warszawa: PWN 1975.
- Urban S., Szlachta K.: Ekonomika i organizacja obrotu towarowego żywnością i żywienia ludności. Warszawa-Wrocław: PWN 1988.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000001109