PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | 26 | 125--139
Tytuł artykułu

Zagrożenia środowiska naturalnego w procesie wzrostu produkcji żywnościowej

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Przedstawiono zagrożenia ekologiczne związane z produkcją rolną, szczególnie z produkcją żywności. Autorka zwraca uwagę na alternatywne technologie produkcji żywności, które nie tylko będą zapobiegać, lub znacznie ograniczać, skażenie środowiska, ale także oszczędzać zasoby naturalne.
Rocznik
Tom
26
Strony
125--139
Opis fizyczny
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000001850

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.