PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1995 | nr 142 | 171
Tytuł artykułu

Uwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Przedmiotem pracy jest rozpoznanie i omówienie ekonomicznych uwarunkowań produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej w krajach wysoko rozwiniętych oraz ich odniesienie do realiów polskich wraz ze wskazaniem na niektóre potencjalne możliwości, bariery i zagrożenia rolnictwa ekologicznego.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000003060

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.