PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | nr 57 (nr 764) | 47--56
Tytuł artykułu

Wpływ dodatku cukru do zacierów na jakość spirytusów śliwkowych

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Przedstawiono wyniki prób fermentacji śliwek z różnym dodatkiem sacharozy. Odpowiedni dodatek cukru do zacierów wpływa na poprawę efektywności fermentacji oraz na polepszenie cech organoleptycznych spirytusów.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000009204

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.