PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | nr 78, t. 1 | 199--206
Tytuł artykułu

Rola gospodarki żywnościowej w ochronie zdrowia

Autorzy
Warianty tytułu
Role of Food Economy in the Public Health Protection
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Omówiono wpływ konsumowanej żywności na zdrowie ludzkie. Stwierdzono że koszty ochrony zdrowia w znacznym stopniu zależą od jakości produktów przemysłu spożywczego i pełnego wykorzystania jego osiągnięć.
EN
About 50 procent of the diseases in Poland are timely caused trough inpriopriate nourishment. The increasing weight of production of the food industry in the nourishment of the population, should be accompanied by constant increase of the wholesomes values of this products. The according steps in this industry, with the respectation of the raw materials can and should to increase the improvement of human health considerably depend from the quality of the fulfiling of the food industry and clearly of the utilization on his attaitments in the public scale. (original abstract)
Rocznik
Numer
Strony
199--206
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000011360

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.