PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 3 | z. 3 | 59--63
Tytuł artykułu

Konsument pieczywa i jego wymagania

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
The Consumer of Bakery Products and his Needs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Przedstawiono zmieniające się warunki działań w branży piekarskiej. Zwrócono również uwagę na zmiany produkcji piekarskiej oraz dostosowanie jej do zróżnicowanych wymagań konsumentów. Podano również zmiany w podejściu do jakości produktów.
EN
Changeable conditions in bakery trade are shown in the article. Changes in bakery production and its adjustment to consumer needs is also described. A new attitude towards product quality is mentioned. (original abstract)
Rocznik
Tom
3
Numer
Strony
59--63
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
  • Ambroziak Z., Piesiewicz H., Wesołowski B. (1999): Integracja polskiego piekarstwa z rynkiem wewnętrznym Unii Europejskiej. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 9.
  • Kowrygo B., Górska H. (1997): Spożycie przetworów zbożowych w różnych typach gospodarstw domowych. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 6.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000015191

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.