PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2 (2003) | nr 2 | 27--36
Tytuł artykułu

Tendencje zmian w produkcji i konsumpcji świeżych warzyw w Polsce

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Trends in Fresh Vegetables Production and Consumption in Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Omówiono zagadnienie produkcji i spożycia warzyw gruntowych w Polsce w latach 1991-2002.
EN
A long tradition of growing vegetables in Poland resulted in stable consumption and preferences. These include cabbage, and also carrots, tomatoes, cucumbers and onions. The consumption in Poland is stable despite significant changes that can be observed in the other European countries. Some increase in consumption was observed in the years of a good harvest of vegetables. (original abstract)
Rocznik
Numer
Strony
27--36
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000015850

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.