PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2 (2003) | nr 2 | 117--127
Tytuł artykułu

Kształtowanie się wielkości zapasów w indywidualnych gospodarstwach rolnych według wybranych kryteriów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Stock Size in Individual Farms According to Selected Criteria
Języki publikacji
PL
Abstrakty
W artykule przedstawiono analizę wielkości i wartości zapasów produktów rolnych w indywidualnych gospodarstwach rolniczych.
EN
In the paper, the analysis of both and value of stocks of commodities produced by individual farms was presented. (short original abstract)
Rocznik
Numer
Strony
117--127
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
  • Abt S. (red.). 2000: Zarządzanie logistyczne w praktyce. Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Zeszyty Naukowe nr 3, Poznań.
  • Adamska M., Olszański W., 1992: Analiza środków obrotowych w przedsiębiorstwie. Gospodarka Materiałowa nr l. Warszawa.
  • Ciesielski M., 1999: Logistyka w strategiach firm. Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa.
  • Matuszewski A., 1992: Planowanie działań logistycznych umożliwiających zwiększenie efektywności. Gospodarka Materiałowa nr 5, Warszawa.
  • Ruben R., 1992: Logistyka materiałowa w przedsiębiorstwie - założenia i możliwości realizacji. Gospodarka Materiałowa nr 10, Warszawa.
  • Wasilewski M., 1993: Kształtowanie poziomu i kosztów zapasów w gospodarstwach rolniczych. Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G - Ekonomika Rolnictwa, tom 90, z. l. Wydawnictwo "Wieś Jutra", Warszawa.
  • Witkowski J., 1994: Strategie kształtowania poziomu zapasów w logistyce przedsiębiorstw. Gospodarka Materiałowa i Logistyka nr 5, Warszawa.
  • Wyniki rachunkowości rolnej gospodarstw indywidualnych w 1999 r. Praca zbiorowa wykonana w Zakładzie Rachunkowości IERiGŻ. Warszawa, 2000.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000015875

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.