PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
1996 | nr 5-6 | 62--64
Tytuł artykułu

Jakość produktu hotelarskiego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
W Polsce kwalifikacja produktu hotelarskiego była rozumiana jako kategoryzacja obiektów hotelarskich, gdzie oceniano głównie cechy materialne, techniczne, bez uwzględnienia pracy ludzi. Z chwilą przeobrażeń w gospodarce rynkowej działania te stały się nieobligatoryjne i prawie wszystkie hotele z nich zrezygnowały. Kwalifikacja produktu może być zastąpiona rekomendacją, wprowadzoną przez Zrzeszenie Polskich Hoteli Turystycznych (ZPHT).
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
62--64
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000103584

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.