PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2002 | nr 47 | 9--12
Tytuł artykułu

Wołowina kulinarna z Polski - koniec niełaski?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Jeszcze do niedawna kraje Europy Zachodniej można było pod względem kulinarnym zaliczyć do "wołowych", Wschodniej zaś do "wieprzowych". Perspektywy integracji, zbliżenie kulturowe narodów po upadku muru berlińskiego, wreszcie groźne przypadki choroby BSE cały europejski rynek wołowiny zmieniły w sposób znaczący.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
9--12
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000115954

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.