PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2006 | nr 11 | 44--46
Tytuł artykułu

Jakość produktów spożywczych determinantą konsumpcji - studium przypadku

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
W niniejszym artykule zaprezentowano wyniki badań przeprowadzonych wśród konsumentów z województwa lubuskiego. Mają one na celu ukazać niektóre wskazówki dotyczące zachowań konsumentów.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
44--46
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
  • P A. Liming, W J. Marcelis, W M. F. Jongen: Zarządzanie jakością żywności ujęcie techniczno-menedżerskie, Wydawnictwo Naukowo - Techniczne, Warszawa 2005. s. 13.
  • M. Marczak: Wymiary jakości produktu, „Problemy Jakości" 2001, nr 7. s. 14.
  • J. Penc: Sztuka skutecznego zarządzania. Kierowanie firmą z myślą o jutrze i procesach integracji z Unią Europejską. Oficyna Ekonomiczna, Kraków 2005, s. 165.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000109773345

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.