PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | nr 3 | 25--27
Tytuł artykułu

HACCP jako substytut Informacyjnego Systemu Zarządzania w małych przedsiębiorstwach sektora gospodarki żywnościowej

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Zwrócono uwagę na rolę Informatycznego Systemu Zarządzania (ISZ) w przedsiębiorstwach. Przedstawiono zagadnienie możliwości wykorzystania systemu HACCP do realizacji niektórych zadań ISZ w małych przedsiębiorstwach sektora gospodarki żywnościowej. Omówiono wzajemne relacje ISZ i systemu HACCP.
Rocznik
Numer
Strony
25--27
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000120828868

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.