PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 84 (LXXXIV) | 254--262
Tytuł artykułu

Realizacja unijnych standardów jakościowych w polskim przemyśle spożywczym

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Scharakteryzowano podstawowe determinanty realizacji standardów jakościowych UE w krajowym przemyśle spożywczym. Przedstawiono aktualny stan dostosowania przedsiębiorstw sektora mleczarskiego i mięsnego do standardów jakościowych UE.
Rocznik
Strony
254--262
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
  • Gulbicka L.: Perspektywy produkcji żywności wynikające z prognoz popytu i zaleceń żywieniowych, Referat w seminarium PTE, grudzień 1998 r.
  • Małysz J.; Piechura B.: Marketingowe zarzadzanie produktem a zarzadzanie ryzykiem z tytułu odpowiedzialności za produkt, „Przemysł Spożywczy” 1996, nr 5.
  • Szczepaniak I.; Wigier M.: Aktywność innowacyjna przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, „Przemysł Spożywczy” 2002, nr 2.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000169233089

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.