PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 3(3) | 5--9
Tytuł artykułu

Rozważania na temat jakości produktów spożywczych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Considerations on Food Products Quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
W artykule przedstawiono różne sposoby datowania produktów spożywczych. Omówiono także problem pogarszania składu wielu produktów oraz zachodzące zmiany w przygotowaniu żywności.(abstrakt oryginalny)
EN
Different methods to date of the food production in this article have been presented. Contents and it making worse of many products, and changing of prepare food were discussed.(original abstract)
Rocznik
Tom
Strony
5--9
Opis fizyczny
Twórcy
autor
  • Politechnika Opolska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000171261857

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.