PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | vol. 6, nr 4, cz. 2 | 67--74
Tytuł artykułu

Culture of Marketing Actions of a Company in the Area of Sustainable Marketing Mix

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
The article focuses on the essence and importance of a sustainable marketing mix in business enterprises. In the first chapter the concept of this work the concept of sustainable product is brought closer. The characteristics of a sustainable product are presented. The further part of the article describes the prices of the products in terms of sustainability. Inter alia, the impact of the use of sustainable corporate policy on the price level of products is indicated. The third chapter addresses the issues of sustainable products distribution including the description of sustainable distribution channels. The final part of the work includes the information on sustainable marketing communication with the use of promotion mix instruments. The paper presents the main objectives of sustainable marketing communication and identifies means of marketing messages. The paper concludes with a summary. (original abstract)
Rocznik
Strony
67--74
Opis fizyczny
Twórcy
  • Jan Długosz University, Częstochowa, Poland
Bibliografia
  • Armstrong G., Kotler P. (2012), Marketing wprowadzenie, Wolters Kluwer, Warszawa.
  • Belz F.M., Peattie K. (2010), Sustainability marketing. A global perspective, J. Wiley&Sons, Glasgow.
  • Emery B. (2012), Sustainable marketing, Pearson, Edinburgh.
  • Fuller D. (1999), Sustainable marketing. Managerial-ecological issues, SAGE, California.
  • Knecht Z. (2005), Zarządzanie i planowanie marketingowe, Wydawnictwo C.H. BECK, Warszawa.
  • Martin D., Schouten J. (2012), Sustainable marketing, Prentice Hall, New Jersey.
  • Pabian A. (2012), Zrównoważony marketing na rynku przedsiębiorstw, Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, no 226, Poznań.
  • Stanton W., Etzel M., Walker B. (1994), Fundamentals of Marketing. Tenth ed. McGraw-Hill, New York.
  • Trojanowski T. (2013), Companies sustainable distribution, Technika Transportu Szynowego, no 10.
  • Trojanowski T. (2013), Zrównoważona komunikacja marketingowa, "Ekonomika i organizacja przedsiębiorstwa", no 10.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000171420658

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.