PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
4(28)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
4(28)
artykuł:
Komercjalizacja prac badawczych urządzenia i instalacje przygotowania nasion do siewu i granulacji według technologii UTP w Bydgoszczy
(
Szulc J.
,
Poćwiardowski W.
,
Korpal W.
,
Domaradzki M.
), s. 5-12
artykuł:
Wpływ techniki pozyskiwania preparatów pochodzenia roślinnego na kiełkowanie i wschody nasion brokułu Brassica olereacea L. var. Italica Plenck
(
Dusza M.
), s. 13-18
artykuł:
Analiza właściwości fizykochemicznych win dostępnych na polskim rynku
(
Kraśnicka K.
,
Mazur J.
,
Starek A.
), s. 19-22
artykuł:
Ocena konsumencka białych serów podpuszczkowych
(
Mariańczuk Z.
,
Michalak S.
,
Dołżyńska M.
,
Kowczyk-Sadowy M.
,
Dołżyńska E.
,
Kruszyńska M.
,
Koziak K.
), s. 23-25
artykuł:
Przebieg procesu mrożenia śledzi i szprotów bałtyckich w zależności od postaci surowca i metody mrożenia
(
Pawlikowski B.
,
Komar-Szymczak K.
), s. 26-30
artykuł:
Normalizacja w obszarze bezpieczeństwa maszynowego
(
Diakun J.
), s. 32-36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.