PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Docent Doktor Marian Kasperek (1920-2012)
(
Gorynia M.
), s. 9-10
artykuł:
Body Recognised and Accreditation Bodies in Conformity Assessment System
(
Pigłowski M.
), s. 11-19
artykuł:
Szkolenia a poziom wiedzy pracowników sieci barów bistro odnośnie do systemów GMP/GHP I HACCP
(
Nowicki P.
,
Sikora T.
), s. 20-36
artykuł:
Innowacyjność przemysłu przetwórstwa żywności w Wielkopolsce w latach 2004-2006 według danych PNT-02
(
Zalewski R. I.
,
Góralski K.
), s. 37-46
artykuł:
Ryzyko bezpieczeństwa żywności : komunikowanie i postrzeganie ryzyka
(
Niewczas M.
), s. 47-55
artykuł:
Analiza jakościowa wybranych jogurtów naturalnych dostępnych na rynku lubelskim
(
Sosnowska B.
,
KurekMałgorzata M.
), s. 56-64
artykuł:
Porównanie jakości wybranych makaronów handlowych
(
Gałkowska D.
,
Pająk P.
,
Fortuna T.
,
Figa B.
), s. 65-77
artykuł:
Analiza czynników dotyczących miodów naturalnych kształtujących preferencje konsumenckie studentów
(
Majewska E.
,
Kowalska J.
,
Łapińska M.
), s. 78-86
artykuł:
Usability of Own-construction Device for High-voltage Electrical Stimulation of Beef Carcasses in Production of Pastrami Type Hams
(
Banach J. K.
,
Żywica R.
,
Tkacz K.
), s. 87-94
artykuł:
A New Idea for Formulations of Multifunctional Cosmetics Intended for Acne-prone Skin
(
Malinowska P.
), s. 95-102
artykuł:
Ocena trwałości surowców kosmetycznych pochodzenia roślinnego
(
Sułek M. W.
,
Paszkiewicz K.
), s. 103-112
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.