PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
15 (2008)
Tom
---
Numer
nr 3 (58)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (58)
artykuł:
Czynniki kształtujące teksturę serów topionych
(
Kycia K.
), s. 5-17
artykuł:
Porównanie profilu lotnych związków mleka fermentowanego i niefermentowanego przez bakterie jogurtowe i szczepy probiotyczne
(
Zaręba D.
,
Obiedziński M.
,
Ziarno M.
), s. 18-32
artykuł:
Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez studentów Wrocławia
(
Krasnowska G.
,
Salejda A.
), s. 33-46
artykuł:
Zastosowanie chromatografi cieczowej w badaniach autentyczności masła
(
Nogala-Kałucka M.
,
Pikul J.
,
Siger A.
), s. 47-56
artykuł:
Jakość mięsa krów zaliczonych w klasyfikacji poubojowej EUROP do różnych klas
(
Śmiecińska K.
,
Wajda S.
), s. 57-66
artykuł:
Zmiany zawartości oraz aktywności przeciwutleniającej polifenoli i albumin grochu podczas fermentacji w bioreaktorze SSSR
(
Miszkiewicz H.
,
Okrajni J.
,
Bielecki S.
), s. 67-79
artykuł:
Zawartość wybranych składników żywieniowych w ziarnie owsa czarnego i żółtoziarnistego
(
Ciołek A.
,
Makarska E.
,
Makarski B.
), s. 80-88
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia mikronizowanych preparatów wysokobłonnikowych na ich wybrane właściwości funkcjonalne
(
Górecka D.
,
Anioła J.
,
Dziedzic K.
,
Ławniczak P.
), s. 89-95
artykuł:
Wpływ warunków przechowywania na jakość wybranych, dostępnych w obrocie handlowym, mało przetworzonych produktów warzywnych
(
Michalczyk M.
,
Macura R.
), s. 96-107
artykuł:
Zastosowanie zautomatyzowanego analizatora mikrobiologicznego Bact/ALERT® 3d (biomerieux) do wykrywania alicyclobacillus sp. w zagęszczonych sokach jabłkowych
(
Sokołowska B.
,
Łaniewska-Trokenheim Ł.
), s. 108-115
artykuł:
Wykorzystanie włókna surowego do wykrywania zafałszowań w herbacie
(
Dmowski P.
,
Śmiechowska M.
), s. 116-122
artykuł:
Wpływ temperatury przygotowania ekstraktów herbaty białej na skład flawan-3-oli i ich oddziaływanie na dostępność składników odżywczych z pasztetu mięsnego
(
Mika M.
,
Borczak B. E.
,
Wikiera A.
), s. 123-131
artykuł:
Pozycja jakości posiłków wśród czynników kształtujących preferencje nabywców usług gastronomicznych
(
Nowak M.
,
Trziszka T.
,
Otto J.
), s. 132-140
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.