PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia
Rocznik
15 (2016)
Tom
---
Numer
nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Corporate Social Responsibility as Part of Company Image Management in Banking Institutions
(
Bednarska-Olejniczak D.
), s. 5-14
artykuł:
Transformation of Agrarian Structure of EU Countries Within the Period of 2010-2013
(
Bożek J.
), s. 15-25
artykuł:
Valorization of Public Goods in the Environment of Agritourism Farms - an Attempt at Modeling
(
Brelik A.
), s. 27-36
artykuł:
Enterprise Insolvency and the Effects on the Local and Regional Community - the Social Economy Perspective
(
Franc-Dąbrowska J.
,
Porada-Rochoń M.
,
Suwała R.
), s. 37-47
artykuł:
The Importance of Selected Determinants of Assets Reproduction in Agricultural Holdings in Poland
(
Grzelak A.
), s. 49-61
artykuł:
Paradigm of Sustainable Development in Marketing
(
Kamiński J.
), s. 63-73
artykuł:
Product Innovativeness and Its Impact on Health Related Importance of Food in the Catering Business
(
Kowalczuk I.
,
Gutkowska K.
,
Sajdakowska M.
,
Żakowska-Biemans S.
), s. 75-85
artykuł:
Purchasing Places of Consumer Goods in Selected European Countries
(
Maciejewski G.
), s. 87-101
artykuł:
Informal Channels of Communication Used by Enterpises
(
Mazurek G.
,
Tkaczyk J.
), s. 103-112
artykuł:
The Competitiveness of Agriculture of EU Member Countries of Central and Eastern Europe
(
Nowak A.
), s. 113-125
artykuł:
Changes in Ageing of Communes (LAU2s) in Poland between 1995 and 2014
(
Rakowska J.
), s. 127-138
artykuł:
Equality of Chances for People with Disabilities in the Labour Market
(
Stolarczyk P.
), s. 139-149
artykuł:
Electronic Marketplaces as a Form of Organization of Trade in Enterprises
(
Strzębicki D.
), s. 151-161
artykuł:
Evaluating the Potential of Sports Events as Tools of Promotion for Cities and Regions on an International Scale
(
Waśkowski Z.
), s. 163-172
artykuł:
The Influence of Specialized Training on the Quality of Hotel Customers Service
(
Wojciechowska-Solis J.
,
Mazurek-Kusiak A.
,
Soroka A.
), s. 173-185
artykuł:
Towards Sustainable Food System
(
Zalewski R. I.
,
Skawińska E.
), s. 187-198
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.