PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
nr 583
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 583
artykuł:
Problemy żywienia człowieka
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 5-15
artykuł:
Badanie i ocena jakości wybranych grup koncentratów spożywczych
(
Cichoń Z.
), s. 17-27
artykuł:
Wpływ wieku na wartość rzeźną i jakość mięsa jagniąt rasy Bergschaf
(
Kędzior W.
,
Roborzyński M.
), s. 29-34
artykuł:
Badanie i ocena zawartości azotynów i azotanów oraz fosforu w wędlinach
(
Kędzior W.
,
Machnik D.
), s. 35-41
artykuł:
Zawartość makro- i mikroelementów w jogurtach otrzymanych na bazie mleka koziego
(
Kudełka W.
), s. 43-48
artykuł:
Badanie jakości margaryny śniadaniowej różnych typów
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 49-55
artykuł:
Próba zastosowania analizy wariancji do identyfikacji typu i odmiany miodu pszczelego
(
Popek S.
), s. 57-65
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.