PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
4(12)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
4(12)
artykuł:
Systemowa struktura związku właściwości surowców ze sposobami działania maszyn i aparatów przetwórstwa spożywczego w procesie ich tworzenia
(
Dutkiewicz D.
,
Dowgiałło A.
), s. 5-10
artykuł:
Warzywa ekologiczne - przygotowanie nasion do siewu. Inokulacja nasion zarodnikami grzybów
(
Domoradzki M.
,
Szymura J.
,
Lamkiewicz J.
,
Sadowski C.
), s. 11-14
artykuł:
Granulowanie i brykietowanie materiałów pochodzenia roślinnego
(
Hejft R.
), s. 15-18
artykuł:
Matematyczne modelowanie kształtu pater do owoców, tortów i ciastek
(
Mieszkalski L.
), s. 19-26
artykuł:
Ocena stabilności i energochłonności ekstruzji pelletów ziemniaczanych wzbogaconych dodatkiem otrąb zbożowych
(
Kozak M.
,
Lewandowska Z.
,
Wójtowicz A.
,
Sobczak P.
), s. 27-31
artykuł:
Zakład Inżynierii Rolno-Spożywczej i Leśnej, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka
(
Joka M.
), s. 32-34
artykuł:
Geneza norm zarządzania jakością serii ISO 9000
(
Diakun J.
), s. 41-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.