PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
9 (2002)
Tom
---
Numer
nr 3 (32)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (32)
artykuł:
Wpływ fruktanów na biodostępność wybranych składników mineralnych
(
Cieślik E.
,
Topolska K.
), s. 5-16
artykuł:
Metody badania właściwości powierzchniowo czynnych białek zbożowych w aspekcie kształtowania struktury ciasta i miękiszu pieczywa
(
Kędzior Z.
,
Pruska-Kędzior A.
,
Golińska-Krysztofiak J.
), s. 17-28
artykuł:
Właściwości reologiczne, termiczne i funkcjonalne masy jajowej poddanej ultrapasteryzacji
(
Oziembłowski M.
), s. 29-46
artykuł:
Wpływ tłuszczu na wybrane cechy ciasta biszkoptowo-tłuszczowego
(
Krygier K.
,
Żbikowska A.
), s. 47-57
artykuł:
Aktywność antyutleniająca związków fenolowych ekstrahowanych różnymi rozpuszczalnikami z kalafiora
(
Baraniak B.
,
Krzepiłko A.
,
Stryjecka M.
), s. 58-66
artykuł:
Skład i właściwości przeciwrodnikowe fenolokwasów słodu
(
Samotyja U.
,
Małecka M.
,
Klimczak I.
), s. 67-76
artykuł:
Wiązanie kadmu w obecności magnezu przez wybrane preparaty wytłokowe
(
Borycka B.
,
Borycki J.
), s. 77-87
artykuł:
Charakterystyka pęcznienia i kleikowania skrobi pochodzącej z niedojrzałych zbóż
(
Gumul D.
), s. 88-100
artykuł:
Wpływ dodatku śruty z szarłatu na wartość wypiekową handlowej mąki pszennej
(
Czubaszek A.
), s. 101-111
artykuł:
Opakowania produktów mleczarskich w opinii konsumentów
(
Świda J.
,
Kuliński A.
), s. 112-122
artykuł:
Biodegradacja tworzywa sporządzonego z polimerów syntetycznych i skrobi ziemniaczanej
(
Zięba T.
,
Błyskal B.
), s. 123-132
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.