PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
nr 2 (5)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (5)
artykuł:
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu Systemu Zarządzania Jakością na przykładzie Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Kaliszu
(
Byrka-Siewieja M.
,
Lesiów T.
), s. 9-26
artykuł:
Wpływ zróżnicowanej wydajności polędwic sopockich na ich właściwości fizykochemiczne i jakość sensoryczną (badania modelowe)
(
Górecka J.
,
Gregorczyk M.
,
Szmańko T.
), s. 27-34
artykuł:
Aspekty techniczno-technologiczne suszenia miodu
(
Jedlińska A.
,
Samborska K.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 35-43
artykuł:
Izolacja bakterii z rodzaju Clostridium zdolnych do konwersji glicerolu do 1,3-propanodiolu i wybór pożywki produkcyjnej do ich hodowli
(
Orczyk D.
,
Szymanowska-Powałowska D.
), s. 44-59
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych tłuszczu mleka krowiego pochodzącego z małych, indywidualnych gospodarstw z regionu Warmii i Mazur
(
Pietrzak-Fiećko R.
,
Kacprzak S.
), s. 60-67
artykuł:
Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji
(
Sitarz S.
,
Janczar-Smuga M.
), s. 68-93
artykuł:
Wybrane aspekty bezpieczeństwa żywnościowego województwa dolnośląskiego
(
Szybiga K.
,
Miśkiewicz T.
), s. 94-108
artykuł:
Badanie składu chemicznego wysłodków buraczanych - produktu ubocznego przemysłu cukrowniczego
(
Wolak P.
,
Złocińska A.
), s. 109-119
artykuł:
Opinia o książce pt. "Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty"
(
Szczepańska K.
), s. 122-123
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.