PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1997
Tom
---
Numer
nr 495
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 495
artykuł:
Badanie zawartości pierwiastków śladowych w produktach spożywczych jako parametrów jakości wyrobów
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 5-11
artykuł:
Zawartość wybranych metali w herbacie czarnej i jej naparach
(
Kudełka W.
), s. 13-21
artykuł:
Jakość mięsa królików hodowanych w warunkach ekologicznie zagrożonych
(
Sikora T.
,
Iwaniec-Piechna D.
), s. 23-35
artykuł:
Analiza istotności różnic pomiędzy parametrami jakości mięsa króliczego pochodzącego z różnych grup środowiskowych
(
Popek S.
), s. 37-47
artykuł:
Skład aminokwasów mięsa jagniąt z międzyrasowego krzyżowania owiec
(
Kędzior W.
), s. 49-57
artykuł:
Wpływ żywienia cieląt mieszankami treściwymi na jakość mięsa
(
Kędzior W.
,
Sikora T.
), s. 59-64
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.