PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zarządzanie w Kulturze
Rocznik
2020
Tom
21
Numer
z. 3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 3
artykuł:
Coopetition as a New Form of Managing the Tourist Offer on the Polish-German Border
(
Bąk I.
,
Cheba K.
), s. 205-218
artykuł:
Motivation in Cultural Tourism: The Case of the Traditional and Regional Food Products of West Pomerania
(
Matlegiewicz M.
), s. 219-237
artykuł:
Organizational Culture in the Management of Tourist Companies
(
Jalinik M.
,
Hryniewicki B.
), s. 239-251
artykuł:
Kształcenie menedżerów kultury na przykładzie studiów podyplomowych zarządzanie kulturą
(
Gaweł Ł.
,
Konior A.
,
Pokojska W.
), s. 253-273
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.