PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność. Technologia. Jakość
Rocznik
4 (1997)
Tom
---
Numer
nr 3 (12)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (12)
artykuł:
Wybrane białka cytoszkieletowe i ich rola w kształtowaniu właściwości funkcjonalnych tkanki mięśniowej
(
Pospiech E.
,
Grześ B.
), s. 5-19
artykuł:
Funkcjonalne właściwości i żywieniowe zastosowanie hydrolizatów białkowych
(
Synowiecki J.
,
Sikorska-Wiśniewska G.
), s. 20-27
artykuł:
Wpływ wielkości ziarn skrobiowych na ich porowatość
(
Achrem-Achremowicz B.
,
Fortuna T.
,
Januszewska R.
,
Juszczak L.
,
Kielski A.
,
Pałasiński M.
), s. 28-35
artykuł:
Właściwości teksturalne i mikrostruktura żeli albuminy surowicy krwi bydlęcej z dodatkiem skrobi
(
Mleko S.
), s. 36-43
artykuł:
Ocena wybranych cech jakościowych sojowych koncentratów obiadowych
(
Sucharzewska D.
,
Jabłoński E.
), s. 44-51
artykuł:
Termiczna charakterystyka polepszaczy i ich wpływ na wolnorodnikowy rozkład mąk
(
Achremowicz B.
,
Korus J.
,
Ciesielski W.
), s. 52-60
artykuł:
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw w Polsce w latach 90.
(
Kowrygo B.
,
Sawicka B.
,
Świstak E.
), s. 61-69
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.