PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
z. 81, nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
z. 81, nr 1
artykuł:
Antioxidative Capacity of Birch Saps
(
Bilek M.
,
Siembida A.
,
Gostkowski M.
,
Stawarczyk K.
,
Cieślik E.
), s. 3-10
artykuł:
5-hydroxymethylfurfural Content in Selected Gluten- and Gluten-Free Cereal Food Products
(
Mańkowska D.
,
Majak I.
,
Bartos A.
,
Słowianek M.
,
Łącka A.
,
Leszczyńska J.
), s. 11-21
artykuł:
Extremophilic and Modified Aminotransferases as a Versatile Tool for the Synthesis of Optically Pure Building Blocks for Pharmaceutical Industry
(
Szmejda K.
,
Florczak T.
,
Jodłowska I.
,
Turkiewicz M.
), s. 23-34
artykuł:
The Efficiency of Macrophytes for Heavy Metals Removal from Water
(
Materac M.
,
Sobiecka E.
), s. 35-40
artykuł:
Laccases - Enzymes with an Unlimited Potential
(
Kaczmarek M. B.
,
Kwiatos N.
,
Szczęsna-Antczak M.
,
Bielecki S.
), s. 41-70
artykuł:
Plant Biomass Degradation Supported by Non-Enzymatic Proteins
(
Madej R.
,
Kalinowska H.
,
Sobiecka E.
), s. 71-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.