PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1989
Tom
---
Numer
nr 287
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 287
artykuł:
Jakość sensoryczna mięsa króliczego w zależności od zastosowanej obróbki cieplnej i warunków oceny
(
Sikora T.
,
Gołębiowski T.
,
Stasiow E.
), s. 5-12
artykuł:
Zoometryczne parametry oceny jagniąt i ich przydatność w towaroznawczej analizie mięsa jagnięcego
(
Sikora T.
), s. 13-19
artykuł:
Wpływ surowców na jakość mrożonych frytek ziemniaczanych
(
Gołębiowski T.
,
Kędzior W.
,
Pieczonka B.
), s. 21-32
artykuł:
Jakość surowca, proces technologiczny oraz skład chemiczny tłuszczów jadalnych jako czynniki warunkujące trwałość gotowego produktu - na podstawie danych literaturowych
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 33-42
artykuł:
Wpływ światła i opakowań na zmiany wyznaczników jakości mleka podczas jego przechowywania
(
Cichoń Z.
,
Cichoń M.
), s. 43-59
artykuł:
Badanie zmian kwasu L-askrobinowego w soku z czarnych porzeczek podczas przechowywania w opakowaniach szklanych o różnym zabarwieniu
(
Cichoń Z.
), s. 61-72
artykuł:
Zawartość ołowiu, kadmu, miedzi, cynku i żelaza w warzywach
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 73-82
artykuł:
Zastosowanie metod konduktometrycznych w ocenie jakości przetworów owocowych i warzywnych
(
Borowiec W.
), s. 83-93
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.