PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
12 (2005)
Tom
---
Numer
nr 4 (45)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (45)
artykuł:
Ekstrakcja nadkrytyczna w przemyśle spożywczym
(
Janiszewska E.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 5-16
artykuł:
Biotechnologiczna modyfikacja biologicznych właściwości białek zbóż
(
Brzozowski B.
,
Bednarski W.
,
Adamczak M.
), s. 17-26
artykuł:
Arabinoksylany ze słodu źródłem naturalnego przeciwutleniacza - kwasu ferulowego i błonnika pokarmowego w piwie
(
Szwajgier D.
,
Targoński Z.
), s. 27-41
artykuł:
Wpływ wysokiego ciśnienia na wybrane cechy jakościowe polędwicy sopockiej i surowej polędwicy wędzonej
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Mroczek J.
,
Tworzydlak S.
,
Stolpe B.
), s. 42-51
artykuł:
Dojrzewanie sera gouda - monitoring z zastosowaniem metody odwoławczej i metod alternatywnych
(
Cichosz G.
,
Konopka A.
,
Zalecka A.
), s. 52-61
artykuł:
Wpływ procesu ekstruzji mieszanek kukurydziano-owsianych na zmiany składu frakcyjnego błonnika pokarmowego
(
Rzedzicki Z.
,
Zarzycki P.
), s. 62-73
artykuł:
Zastosowanie natywnej i modyfikowanej skrobi lędźwianu siewnego (Lathyrus sativus L.) do mikrokapsułkowania aromatów
(
Korus J.
,
Gibiński M.
,
Achremowicz B.
), s. 74-80
artykuł:
Skład chemiczny pięciu nowych odmian fasoli zwyczajnej (Phaseolus vulgaris L.) - komunikat naukowy
(
Korus J.
,
Gumul D.
,
Achremowicz B.
), s. 81-86
artykuł:
Właściwości fizyczne modelowej żywności w proszku w aspekcie metody aglomeracji
(
Domian E.
), s. 87-97
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.