PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
17 (2010)
Tom
---
Numer
nr 1 (68)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (68)
artykuł:
Biotechnologiczne metody produkcji witamin z wykorzystaniem mikroorganizmów
(
Duliński R.
), s. 5-19
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na zawartość kwasu foliowego w pieczywie
(
Bieżanowska-Kopeć R.
,
Liszka P.
,
Surma-Zadora M.
,
Pisulewski P. M.
), s. 20-29
artykuł:
Ocena jakości preparatów otrzymanych z wysuszonych owoców papryki (Capsicum annuum L.)
(
Perucka I.
,
Materska M.
,
Jachacz L.
), s. 30-39
artykuł:
Ocena jakości dżemów z dyni wzbogaconych pigwowcem, dereniem i truskawkami
(
Nawirska-Olszańska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Sokół-Łętowska A.
,
Biesiada A.
), s. 40-48
artykuł:
Poziom polichlorowanych bifenyli w grzybach jadalnych dostępnych na rynku Warmii i Mazur
(
Kotlarska M.
,
Pietrzak-Fiećko R.
,
Smoczyński S. S.
,
Borejszo Z.
), s. 49-57
artykuł:
Wpływ dodatku koncentratu partykułowanych białek serwatkowych do mleka serowarskiego na jego właściwości elektryczne
(
Szymański E.
,
Szpendowski J.
,
Żywica R.
,
Banach J. K.
), s. 58-70
artykuł:
Zawartość długołańcuchowych polienowych kwasów tłuszczowych n-3 w paluszkach rybnych
(
Bienkiewicz G.
,
Domiszewski Z.
,
Plust D.
,
Czerniejewska-Surma B.
), s. 71-79
artykuł:
Wpływ rasy i wieku świń na właściwości modelowych farszów mięsnych i kiełbas
(
Palka K.
,
Migdał W.
,
Wojtysiak D.
,
Natonek-Wiśniewska M.
,
Dudkiewicz A.
,
Muzyczka K.
,
Wantuch M.
,
Bauerek E.
), s. 80-92
artykuł:
Porównanie tekstury i struktury oraz podatności na proces masowania mięśni danieli (Dama dama) w zależności od płci i wieku
(
Wójcik K.
,
Sobczak M.
,
Żochowska-Kujawska J.
,
Zieliński K.
), s. 93-104
artykuł:
Wpływ kwasu winowego na pałeczki Salmonella w podłożach mikrobiologicznych i w tuszkach indyczych
(
Mikołajczyk A.
), s. 105-113
artykuł:
Zachowania konsumentów na rynku mięsa drobiowego
(
Nowak M.
,
Trziszka T.
), s. 114-120
artykuł:
Określenie determinant wpływających na percepcję ryzyka w zakresie bezpieczeństwa mięsa i produktów mięsnych
(
Jakubowska D.
,
Radzymińska M.
,
Smoczyński S. S.
), s. 123-129
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.