PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
nr 4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4
artykuł:
Non-Performing Loans Ratio as the Quality Determinant of Credit Portfolio
(
Janiszewski S.
), s. 13-21
artykuł:
Food Consumers - Types and Attitudes
(
Niewczas-Dobrowolska M.
), s. 22-32
artykuł:
Techniques and Technologies Ensuring Food Safety
(
Żywica R.
,
Smoczyński S. S.
,
Banach J. K.
,
Modzelewska-Kapituła M.
), s. 33-41
artykuł:
Electrochemical Sensors for Fast Detection of Foodborne Pathogens
(
Tichoniuk M.
), s. 42-53
artykuł:
Quality Assessment of the Strawberry Sorbets Available in Polish Market
(
Palka A.
,
Karczmarczyk A.
), s. 54-60
artykuł:
The Evaluation Quality of Black Tea - Based on the Characteristics of Hygroscopic Properties Designated by the Static Method
(
Ruszkowska M.
,
Dmowski P.
), s. 61-71
artykuł:
Culinary Properties of Selected Potato Cultivars in Relation to Storage
(
Krochmal-Marczak B.
,
Sawicka B.
,
Kiełtyka-Dadasiewicz A.
), s. 72-81
artykuł:
The Impact of Consumers' Food Experience on Acceptance of Innovative Confectionery Products
(
Knot J.
,
Kędzior W.
), s. 82-90
artykuł:
The Impact of Packaging on Quality Preservation of New Wafers and the Possibility of Predicting Shelf Life
(
Pakhomova I.
,
Tkachenko A.
), s. 91-102
artykuł:
Application of Freshness Indicator for Monitoring of Fish Spoilage in Model and Commercial Packaging
(
Cierpiszewski R.
,
Tichoniuk M.
,
Radomska N.
), s. 103-117
artykuł:
Comparative Assessment of Selected Ketchups Available in Retail Trade
(
Kurp L.
,
Danowska-Oziewicz M.
,
Loba B. A.
,
Karpińska-Tymoszczyk M.
,
Draszanowska A.
,
Przybyłowicz K. E.
), s. 118-126
artykuł:
Colour Identification as an Important Quality Parameter of Honey
(
Żak N.
,
Wilczyńska A.
,
Przybyłowski P.
), s. 127-138
artykuł:
Color Modification of the Face Cream and Its General Sensory Quality
(
Turek P.
), s. 139-147
artykuł:
Rheological and Cosmetic Properties of Gels Containing Aloe Vera Juice
(
Kamińska M.
,
Zieliński R.
), s. 148-159
artykuł:
Appraisal of the Dynamic Viscosity of Synthetic Oils Used Under Similar Operating Conditions. Part 1
(
Wolak A.
,
Zając G.
), s. 160-171
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.