PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Technologia i Chemia Spożywcza / Politechnika Łódzka
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
nr 62 (nr 832)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 62 (nr 832)
artykuł:
Charakterystyka botaniczna i chemiczna kwiatostanów lipy
(
Prączko A.
,
Góra J.
), s. 5-12
artykuł:
Poziom selenu w naturalnych wodach mineralnych, sokach i barwionych napojach
(
Masłowska J.
,
Gawłoska A.
), s. 13-29
artykuł:
Wykorzystanie metody dielektrycznej do pomiaru wilgotności mas czekoladowych
(
Grabka J.
,
Brzeziński S.
,
Pałka A.
), s. 31-38
artykuł:
Specjacja jonów pierwiastków chemicznych w próbkach naturalnych
(
Gawłoska A.
,
Masłowska J.
), s. 39-51
artykuł:
Porównanie efektów rozdzielania mieszaniny kompleksów Al(III) z kwasami octowym i szczawiowym na podłożach kationitowych z wykorzystaniem metody "LIGAND-EXCHANGE"
(
Gasińska E.
), s. 53-61
artykuł:
Wpływ alfa-tokoferolu na proces oksydacji tłuszczu w chałwie
(
Nebesny E.
,
Pierzgalski T.
,
Żyżelewicz D.
,
Kosicka R.
), s. 63-76
artykuł:
Konduktometryczne badanie układu: Co(C5H7O2)2-Co(C5H7O2)3-C5H8O2
(
Masłowska J.
,
Baranowski J. B.
,
Baranowski W. J.
), s. 77-83
artykuł:
Charakterystyka ziarna kawowego
(
Nebesny E.
,
Budryn G.
), s. 85-99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.