PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
30 (2023)
Tom
---
Numer
nr 2 (135)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (135)
artykuł:
Suplementy diety i żywność wzbogacana jako środki umożliwiające uzupełnienie diety w żelazo
(
Misztal-Szkudlińska M.
,
Ośko J.
,
Brzezińska-Rojek J.
,
Sagatovych S.
,
Grembecka M.
), s. 5-17
artykuł:
Biopolimerowe materiały aktywne do żywności
(
Mikus M.
,
Galus S.
), s. 18-32
artykuł:
Charakterystyka właściwości termicznych nasion z czarnej i czerwonej porzeczki
(
Piasecka I.
,
Ostrowska-Ligęza E.
,
Kalisz S.
,
Górska A.
), s. 33-44
artykuł:
Wpływ czasu przechowywania na wybrane wyróżniki jakościowe soków mieszanych z aronii czarnoowocowej i jagody kamczackiej
(
Polak N.
,
Kalisz S.
,
Wawrzyńczak A.
,
Kruszewski B.
), s. 45-56
artykuł:
The State of Knowledge on Food Safety and Food Waste among Young Consumers
(
Mikulec A.
,
Zborowski M.
,
Cisoń- Apanesewicz U.
,
Stawiarska A.
,
Rudzka A.
,
Kowalski S.
), s. 57-81
artykuł:
Czy pandemia covid-19 wpłynęła na sposób żywienia dzieci w wieku przedszkolnym chorujących na alergie pokarmowe?
(
Kostecka M.
,
Kostecka J.
,
Gutowska G.
,
Jachimowicz-Rogowska K.
,
Kolasa K.
,
Bojanowska M.
), s. 82-95
artykuł:
Dioksyny, furany i PCB w importowanych rybach morskich - narażenie konsumentów
(
Mikołajczyk S.
,
Warenik-Bany M.
,
Pajurek M.
), s. 96-108
artykuł:
Przeżywalność środowiskowych Bifidobacterium spp. oraz bakterii fermentacji mlekowej w serach twarogowych wyprodukowanych z użyciem kultury środowiskowej
(
Maciejewska N.
,
Szosland-Fałtyn A.
,
Bartodziejska B.
), s. 109-121
artykuł:
Eating-Related Health Behaviors and Body Perception: a Study of Young Adults in Poland
(
Plata A.
,
Mikulec A.
,
Ruszkowska M.
,
Suwała G.
), s. 122-143
artykuł:
Propolis jako funkcjonalny składnik żywności
(
Juszczak L.
,
Cabaj A.
), s. 144-162
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.