PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 4 (15)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (15)
artykuł:
Dezynfekcja w zakładach mleczarskich
(
Baranowska M.
,
Chojnowski W.
,
Nowak H.
), s. 9-22
artykuł:
Ocena poziomu świadomości konsumentów w zakresie migracji niepożądanych substancji chemicznych do żywności z opakowań i materiałów będących w kontakcie z żywnością
(
Ciecierska M.
), s. 23-30
artykuł:
Wpływ temperatury na strukturę i barwę truskawek suszonych wybranymi metodami
(
Gołoś A.
,
Piotrowski D.
,
Grzegory P.
,
Wojnowski M.
), s. 31-42
artykuł:
Ocena właściwości celulolitycznych Cellulosimicrobium cellulans do biokonwersji polisacharydów słomy rzepakowej
(
Kordala N.
,
Lewandowska M.
,
Kleina A.
,
Świątek K.
), s. 43-55
artykuł:
Rola przeglądów zarządzania w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności, obsługi klienta oraz systemu zarządzania jakością w dwóch wybranych przedsiębiorstwach przemysłu żywnościowego
(
Lesiów T.
,
Orzechowska-Przybyła K.
,
Niewelt A.
), s. 56-75
artykuł:
Finansowy i ekonomiczny aspekt prowadzenia własnej winnicy
(
Mańka A.
,
Kosatka K.
,
Dąbrowska K.
,
Stańczyk R.
,
Krzywonos M.
), s. 76-83
artykuł:
Automatyczne linie uboju bydła i trzody chlewnej
(
Okruszek A.
,
Skrabka-Błotnicka T.
), s. 84-99
artykuł:
Wykorzystanie fermentacji metanowej do zagospodarowania wybranych produktów odpadowych przemysłu spożywczego
(
Pilarska A.
), s. 100-111
artykuł:
Otrzymywanie etanolu ze słomy rzepakowej w procesie symultanicznej hydrolizy i fermentacji w systemie półciągłym
(
Świątek K.
,
Lewandowska M.
,
Juszczuk A.
,
Kordala N.
), s. 112-125
artykuł:
Wpływ sposobu i czasu solenia oraz dojrzewania sera edamskiego na jego wybrane parametry jakościowe
(
Wachowska M.
,
Anamczak M.
), s. 126-136
artykuł:
Sprawozdanie z VI Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka - Praktyce pt. "Zastosowanie nowatorskich rozwiązań technologicznych w przemyśle spożywczym"
(
Lesiów T.
,
Biazik E.
,
Okruszek A.
), s. 137-141
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.