PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
nr 833
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 833
artykuł:
Dwuetapowy proces adsorpcji produktów degradacji oleju smażalniczego
(
Buczek B.
,
Chwiałkowski W.
), s. 5-17
artykuł:
Analiza właściwości i składu kwasów tłuszczowych handlowych olejów pochodzenia roślinnego
(
Buczek B.
,
Leśniak A.
), s. 19-30
artykuł:
Przedłużanie żywotności frytury rzepakowej za pomocą kontaktu z mieszaniną węgli aktywnych o różnym charakterze powierzchni
(
Chwiałkowski W.
), s. 31-38
artykuł:
Zmiany w składzie kwasów tłuszczowych oraz właściwości chemicznych i lepkości olejów ogrzewanych mikrofalami
(
Ostasz L.
), s. 39-50
artykuł:
Charakterystyka profilu kwasów tłuszczowych przechowywanego oleju rzepakowego produkcji polskiej
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Ostasz L.
), s. 51-71
artykuł:
Dynamika wzrostu kwasowości fermentowanych soków warzywnych
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 73-86
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.