PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Agricultural Engineering
Rocznik
22 (2018)
Tom
---
Numer
nr 2 (166)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (166)
artykuł:
Performance Evaluation of a Developed Cashew Nut Shell Liquid Expeller
(
Oladimeji Aina E.
,
Folami Adisa A.
,
Adeniyi Olayanju T. M.
,
Olasunkanmi ismaila S.
), s. 5-19
artykuł:
Development of New Technologies for Cattle Breeding Systems Taking Into Account Sustainable Environmental Conditions
(
Barwicki J.
,
Kuboń M.
,
Marczuk A.
), s. 21-28
artykuł:
Analysis of Performance of Short Tree Logging with Farm Tractor and Logging Trailer
(
Kormanek M.
,
Fiszer M.
), s. 29-38
artykuł:
Vertical Forces Acting on Cultivator Tines in the Aspect of Shearing Speed and Flexibility of Tines
(
Lejman K.
,
Owsiak Z.
,
Pieczarka K.
,
Sekutowski T.
), s. 39-48
artykuł:
Process Efficiency and Energy Consumption During the Extrusion of Potato and Multigrain Formulations
(
Matysiak A.
,
Wójtowicz A.
,
Oniszczuk T.
), s. 49-57
artykuł:
The Use of Slow-Release Fertilizers as a Part of Optimization of Celeriac Production Technology
(
Niemiec M.
,
Komorowska M.
), s. 59-68
artykuł:
The Impact of Shearing and Flexibility of Cultivator Tines on the Vertical Forces Value
(
Owsiak Z.
,
Lejman K.
,
Pieczarka K.
,
Sekutowski T.
), s. 69-78
artykuł:
Impact of Caustic Soda Solution Temperature on Efficiency of its Cleaning on Solid Sediments After Completed Process of Cleaning in CIP System of Brewing Unit
(
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 79-89
artykuł:
The Yield of Silphium Perfoliatum L. Depending on the Conditions of Cultivation
(
Shalyuta B. V.
,
Kostitskay E. V.
), s. 91-97
artykuł:
The Effect of Ecological and Geographical Factors on Environmental Parameters as a Background for Vegetables Selection
(
Skaryna U.
,
Skaryna V.
), s. 99-106
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.