PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
nr 73
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 73
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w regulacjach prawnych
(
Małecka M.
), s. 7-17
artykuł:
Etyka w produkcji żywności
(
Kozioł J.
), s. 18-24
artykuł:
Metody wykrywania mikroorganizmów patogennych w żywności
(
Gwiazdowska D.
,
Filipiak M.
), s. 25-39
artykuł:
Wybrane problemy bezpieczeństwa żywności
(
Zielnica J.
), s. 40-46
artykuł:
Przesłanki rozwoju żywności funkcjonalnej
(
Szlachta M.
), s. 47-55
artykuł:
Soki owocowe i piwo jako źródło związków o właściwościach przeciwutleniających
(
Szlachta M.
,
Samotyja U.
), s. 56-64
artykuł:
Ocena aktywności przeciwutleniaczy w tłuszczach i w układach modelowych
(
Pachołek B.
,
Małecka M.
), s. 65-75
artykuł:
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na trwałość oleju sojowego
(
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Samotyja U.
,
Francuskiewicz A.
), s. 76-85
artykuł:
Wpływ naturalnych przeciwutleniaczy na lipoproteiny osocza
(
Pioruńska-Stolzmann M.
,
Iskra M.
), s. 86-93
artykuł:
Wpływ przechowywania na jakość sensoryczną oraz zawartość kwasu ferulowego i p-winylogwajakolu (PVG) w soku pomarańczowym
(
Klimczak I.
,
Gliszczyńska-Świgło A.
), s. 94-102
artykuł:
Fosforany w przetwórstwie mięsa
(
Gniadek I.
,
Sobczyński A.
), s. 103-110
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.