PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
10 (2003)
Tom
---
Numer
nr 2 (35)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (35)
artykuł:
Aktywność antylisteryjna diwercyny i tradycyjnych konserwantów żywności
(
Sip A.
,
Grajek W.
), s. 5-16
artykuł:
Izolacja i wstępna charaktyrystyka niskoproteazowych mutantów Trichoderma reesei
(
Janas P.
,
Fiedurek J.
,
Targoński Z.
,
Mleko S.
), s. 17-26
artykuł:
Retrogradacja skrobi wyizolowanej z niedojrzałych ziarniaków zbóż
(
Gambuś H.
,
Gumul D.
), s. 27-41
artykuł:
Wpływ procesów technologicznych na właściwości anty oksydacyjne ziarna nieoplewionych i oplewionych form jęczmienia i owsa
(
Wołoch R.
,
Pisulewski P. M.
), s. 42-49
artykuł:
Zastosowanie ekspandowanych nasion szarłatu do wzbogacania pieczywa pszennego
(
Ceglińska A.
,
Haber T.
,
Szajewska A.
,
Boniecka A.
), s. 51-56
artykuł:
Wpływ warunków obróbki cieplnej oraz przechowywania na strukturę polędwicy sopockiej
(
Szmańko T.
,
Wasilewska B.
,
Dzieszuk W.
), s. 57-70
artykuł:
Zawartość wybranych metali w tkance mięśniowej, wątrobie i nerkach koźląt i jagniąt
(
Niedziołka R.
,
Pieniak-Lendzion K.
,
Szeliga W.
), s. 71-76
artykuł:
Próba zastosowania naturalnych polifenoli do stabilizacji oleju słonecznikowego
(
Jarosławska A.
,
Sokół-Łętowska A.
,
Oszmiański J.
), s. 77-86
artykuł:
Zmiany frakcji tłuszczowej w przechowywanych produktach przekąskowych
(
Kita A.
,
Aniołowski K.
,
Włodarczyk E.
), s. 87-96
artykuł:
Określenie zawartości azotanów (V) i (III) oraz garbników w herbatach czarnych importowanych
(
Śmiechowska M.
,
Przybyłowski P.
,
Dmowski P.
,
Newerli-Guz J.
), s. 97-105
artykuł:
Wpływ dodatku herbaty zielonej i proszków owocowych na jakość suszonych koncentratów napojów herbacianych
(
Dłużewska E.
,
Krygier K.
,
Leszczyński K.
), s. 106-117
artykuł:
Porównanie wartości odżywczej wybranych makaronów instant
(
Galiński G.
,
Jeżewska M.
,
Przygodzki R.
,
Remiszewski M.
), s. 118-124
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na cechy kulinarne makaronu
(
Dziki D.
,
Laskowski J.
,
Ziegler A.
), s. 125-134
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.