PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki o Zarządzaniu / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
nr 3 (24)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (24)
artykuł:
Ujęcie zasobowe tworzenia wartości w modelu biznesowym
(
Bagrij J.
), s. 9-19
artykuł:
Funkcjonalny wymiar konfliktu na rynku usług bankowych w Polsce
(
Berger M.
,
Mitręga M.
), s. 20-32
artykuł:
Segmentacja facebookowiczów - ujęcie ilościowe
(
Czerska I.
), s. 33
artykuł:
Modelowanie procesów jako podstawa standaryzacji kosztów w jednostkach samorządu terytorialnego
(
Ćwiklicki M.
,
Walczak M.
), s. 41-57
artykuł:
Model czynnikowy drugiego stopnia jakości informacji rynkowych
(
Dąbrowski D.
), s. 58-68
artykuł:
Model biznesu jako narzędzie planowania i opisu projektu na przykładzie Electrolux Poland Sp. z o.o.
(
Drzewiecki J.
,
Równicka A.
), s. 69-79
artykuł:
Zarządzanie zaangażowaniem w pracę w świetle teorii wymagań i zasobów pracy
(
Kulikowski K.
), s. 80-90
artykuł:
Grywalizacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi w przedsiębiorstwie
(
Misztal A.
), s. 91-103
artykuł:
Formaty kwestionariuszy twardych wywiadów drabinkowych - porównanie
(
Myrda A.
), s. 104-111
artykuł:
Bariery i ograniczenia wdrażania koncepcji lean management - wyniki badań
(
Podobiński M.
), s. 112-122
artykuł:
Elementy procesu tworzenia strategii rozwoju organizacji pozarządowych
(
Raszkowski A.
), s. 123-136
artykuł:
Dedicated Standards for Quality Management in Training Companies
(
Rogala P.
,
Wawak S.
), s. 137-148
artykuł:
Zaangażowanie pracowników w ciągłe doskonalenie - studium przypadku
(
Trenkner M.
,
Truszkiewicz B.
), s. 149-164
artykuł:
Wpływ systemu zarządzania jakością na doskonalenie wybranych procesów logistycznych w dużym przedsiębiorstwie produkcyjnym
(
Zimon D.
,
Kawalec A.
), s. 165-174
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.