PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
nr 767
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 767
artykuł:
Charakterystyka powierzchni modyfikowanego węgla aktywnego wybranymi metodami
(
Buczek B.
,
Chwiałkowski W.
), s. 5-18
artykuł:
Wpływ obecności wody na zmiany wskaźników jakościowych olejów roślinnych podczas ich ogrzewania mikrofalowego oraz we frytkownicy
(
Ostasz L.
,
Buczek B.
), s. 19-32
artykuł:
Wpływ dodatku α-tokoferolu i ekstraktu z rozmarynu na zmiany parametrów fizykochemicznych oleju rzepakowego naświetlanego promieniowaniem UV
(
Buczek B.
,
Leśniak A.
), s. 33-45
artykuł:
Charakterystyka zmienności składu kwasów tłuszczowych oleju rzepakowego w zależności od warunków przechowywania
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Ostasz L.
), s. 47-65
artykuł:
Profil kwasów tłuszczowych oliwy z oliwek dostępnej na polskim rynku
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), s. 67-80
artykuł:
Oczyszczanie rzepakowego oleju posmażalniczego na węglu aktywnym modyfikowanym stałym KOH
(
Chwiałkowski W.
), s. 81-91
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.