PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
27 (2020)
Tom
---
Numer
nr 2 (123)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (123)
artykuł:
Ksylitol - rola technologiczna i żywieniowa
(
Baranowski D.
,
Rutkowska J.
,
Antoniewska A.
), s. 5-21
artykuł:
Postbiotyki - właściwości, zastosowanie i wpływ na zdrowie człowieka
(
Karbowiak M.
,
Zielińska D.
), s. 22-37
artykuł:
Plantarycyny - biosynteza, mechanizm działania i potencjał w zapewnianiu bezpieczeństwa żywności
(
Szafrańska J. O.
,
Polak-Berecka M.
), s. 38-49
artykuł:
Próba zastosowania ß-D-galaktozydazy do produkcji probiotycznych lodów mlecznych
(
Kowalczyk M.
,
Znamirowska A.
), s. 50-61
artykuł:
Wpływ stopnia dojrzałości oraz wielkości dodatku orzechów laskowych i włoskich na właściwości fizykochemiczne i przeciwutleniające wzbogaconego chleba pszennego
(
Pycia K.
,
Kapusta I.
), s. 62-81
artykuł:
Porównanie jakości muffin bezglutenowych z mąki jaglanej i gryczanej
(
Kaszuba J.
,
Posadzka Z.
,
Kogut B.
,
Jaworska G.
,
Kuźniar P.
,
Łukaszek A.
), s. 82-95
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.