PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
29 (2022)
Tom
---
Numer
nr 4 (133)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (133)
artykuł:
Wybrane substancje bioaktywne pochodzenia roślinnego i ich rola w zapobieganiu nowotworom
(
Goderska K.
,
Nikrandt G.
), s. 5-26
artykuł:
The Impact of the Supplementation of Probiotics used as Psychobiotics on Adolescents' and Young Adults' Mental Health and Well-Being Affected by the Covid-19 Pandemic - a Literature Review of the Current State of Knowledge
(
Karbowiak M.
,
Brzezicka A.
,
Zielińska D.
), s. 27-49
artykuł:
Wykorzystanie przecieru z kiszonego korzenia buraka ćwikłowego (Beta vulgaris L.) do produkcji chlebów gryczanych o podwyższonym potencjale przeciwutleniającym
(
Posadzka Z.
,
Pawłowska A. M.
,
Kaszuba J.
,
Pycia K.
), s. 50-71
artykuł:
Wpływ nawyków żywieniowych i stylu życia kierowców transportu publicznego MPK w Częstochowie S.A. na ogólne samopoczucie - badania pilotażowe
(
Rudzka A.
,
Zborowski M.
,
Chojnowski Ł.
,
Madej R.
), s. 72-84
artykuł:
Wpływ odmiany ziemniaków o czerwonym i fioletowym miąższu na ciemnienie enzymatyczne bulw oraz właściwości przeciwutleniające
(
Tkaczyńska A.
,
Rytel E.
), s. 85-99
artykuł:
Rola mediów społecznościowych i influencer marketingu w kształtowaniu zachowań konsumenckich u młodych osób: przypadek lodów Ekipy Friza
(
Prusak A.
,
Raś D.
,
Woźniak M.
,
Niewczas-Dobrowolska M.
), s. 100-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.