PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1(17)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1(17)
artykuł:
Operacje (procesy) jednostkowe w przetwórstwie spożywczym
(
Heim A.
), s. 5-11
artykuł:
Wpływ rozdrobnienia miazgi na ilość i jakość uzyskiwanego soku z gruszek
(
Karczewska A.
,
Sterczyńska M.
,
Dráb Š.
,
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 12-18
artykuł:
Energetyczne aspekty płatkowania ziarna orkiszu
(
Sagan A.
,
Andrejko D.
,
Hanusz Z.
,
Ślaska-Grzywna B.
,
Panasiewicz M.
,
Piekarski D.
,
Rydzak L.
,
Starek A.
,
Blicharz-Kania A.
), s. 19-22
artykuł:
Model CFD przepływu oczyszczanego powietrza w separatorze po procesie peletowania słomy
(
Stachnik M.
,
Jakubowski M.
), s. 23-27
artykuł:
Wpływ obróbki wstępnej miazgi na napięcie powierzchniowe soków jabłkowych
(
Wilczyński K.
,
Kobus Z.
,
Krawczuk A.
,
Nadulski R.
), s. 28-31
artykuł:
Norma wyrobu - podział i zawartość merytoryczna
(
Mierzejewska S.
), s. 41-42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.