PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Theobroma cacao - napój bogów
(
Borowski J.
,
Spiel J. A.
), s. 9-20
artykuł:
Wykorzystanie kwasu L-askorbinowego do stymulacji wzrostu bakterii probiotycznych w mlecznych napojach fermentowanych
(
Borek-Wojciechowska R.
), s. 21-28
artykuł:
Czynniki wpływające na aktywność przeciwutleniaczy w żywności. Paradoks polarności
(
Samotyja U.
), s. 29-38
artykuł:
Effect of presence of surfactants on results of quantitative determination of flavonoids
(
Wieloch A.
,
Zieliński R.
), s. 39-49
artykuł:
Analysis of acetone content in nail polish removers
(
Huzar E.
,
Wodnicka A.
), s. 50-58
artykuł:
Presentation techniques of international innovations and business regarding to packaging
(
Lisińska-Kuśnierz M.
,
Ucherek M.
), s. 59-66
artykuł:
Wpływ stalorytniczej techniki drukowania na parametry papierowego podłoża
(
Piłczyńska K.
,
Podsiadło H.
), s. 67-81
artykuł:
Właściwości fotokatalityczne jako istotny parametr jakościowy pigmentów ditlenku tytanu
(
Lubkowski K.
,
Grzmil B.
,
Markowska-Szczupak A.
,
Tymejczyk A.
), s. 82-93
artykuł:
New biomass energy source (ecological and economical aspects)
(
Żuchowski J.
,
Kubik B.
), s. 94-101
artykuł:
Wybuchowość pyłów śruty rzepakowej
(
Bojanowska M.
,
Leśmian-Kordas R.
), s. 102-115
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.