PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1991
Tom
---
Numer
nr 344
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 344
artykuł:
Badanie zawartości metali w niektórych produktach zbożowych
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 5-13
artykuł:
Zmiany smakowitości ekstraktów kawy zbożowej w czasie przechowywania
(
Gołębiowski T.
,
Sikora T.
,
Gołąb B.
), s. 15-29
artykuł:
Dobór parametrów do oceny jakości mięsa jagniąt - krzyżówek
(
Kędzior W.
), s. 31-42
artykuł:
Badania nad właściwościami mięsa baraniego w porównaniu z mięsem wieprzowym
(
Kędzior W.
,
Mikułowska H.
), s. 43-53
artykuł:
Niektóre własności mięsa króliczego
(
Sikora T.
,
Popek S.
), s. 55-62
artykuł:
Charakterystyka zmian barwy apertyzowanych owoców kolorowych w bezpośrednim kontakcie z różnymi powłokami ochronnymi puszek
(
Cichoń Z.
,
Cichoń M.
), s. 63-73
artykuł:
Badanie i charakterystyka cech jakościowych "Cassimielu" - nowego produktu owocowego z dodatkiem miodu naturalnego
(
Cichoń Z.
), s. 75-89
artykuł:
Badanie zmienności wyróżników fizykochemicznych propolisu
(
Ślawska E.
), s. 91-99
artykuł:
Próba określenia ważkości cech jakości oleju sojowego
(
Czechowska-Liszka M.
,
Kondratowicz E.
), s. 101-109
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.