PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
nr 682 Analiza i diagnostyka ekonomiczna. Gospodarka żywnościowa
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 682 Analiza i diagnostyka ekonomiczna. Gospodarka żywnościowa
artykuł:
Techniczne uzbrojenie pracy - kłopoty z kwantyfikacją
(
Dudycz T.
), s. 9-12
artykuł:
Analiza ekonomiczno-finansowa z wykorzystaniem arkusza kalkulacyjnego LOTUS
(
Gumiński R.
), s. 13-18
artykuł:
Wykorzystanie metody Du Ponta do analizy przestrzennej wyniku finansowego podmiotów gospodarczych
(
Niżyńska C.
), s. 19-23
artykuł:
Pomiar efektywności gospodarowania i jego znaczenie w ocenie i analizie ekonomicznej działalności przedsiębiorstwa
(
Szczepaniak S.
), s. 25-28
artykuł:
Metody analizy zagrożenia finansowego firmy
(
Wersty B.
), s. 29-34
artykuł:
Negocjacje jako podstawa marketingu w gospodarce żywnościowej
(
Jankowski T.
), s. 37-43
artykuł:
Rozwój rolnictwa alternatywnego na przykładzie RFN
(
Szlachta K.
), s. 45-51
artykuł:
Zagrożenia produkcji zdrowej żywności w legnicko-głogowskim okręgu miedziowym - wybrane problemy
(
Szymańska J.
), s. 53-59
artykuł:
Wybrane problemy przetwórstwa i produkcji mleka w Polsce w latach 1990-1992
(
Olszańska A.
), s. 61-65
artykuł:
Czynniki wpływające na poziom konsumpcji produktów zwierzęcych w Kamerunie
(
Ngantar P.
), s. 67-71
artykuł:
Food Production Problems and Food Crises in Ethiopia
(
Jankowski T.
,
Mussa T. S.
), s. 73-82
artykuł:
Future Population Growth and Demand for Food
(
Jankowska E.
,
Mussa T. S.
), s. 83-86
artykuł:
Nature and Agriculture in Ethiopia
(
Mussa T. S.
), s. 87-92
artykuł:
The Role of Management in the Success of Enterprise with Particular Reference to Farm Enterprise
(
Mussa T. S.
), s. 93-95
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.